Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αποχαιρετισμοί…

Το τέλος μιας δύσκολης και περίεργης αλλά χωρίς εγκλεισμούς σχολικής χρονιάς 2021-'22 έφτασε για μικρούς και μεγάλους…Οι μαθητές και τις μαθήτριες της Στ’ τάξης, ολοκλήρωσαν έναν κύκλο σχολικής ζωής και αρχίζουν έναν άλλο νέο κύκλο σπουδών, ίσως πιο συναρπαστικό! Μετά από έξι χρόνια στα θρανία του Δημοτικού, ήρθε η στιγμή που αποχαιρετούμε τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο μεγάλο και δημιουργικό ταξίδι της γνώσης και της ζωής στο νέο τους σχολείο, το Γυμνάσιο.
Την Τρίτη14/6 σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας οργανώσαμε μια απλή αλλά συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση αποχαιρετισμού στον φιλόξενο χώρο του Μύλου του Παπά. Οι μαθητές τραγούδησαν με τη διεύθυνση της μουσικού μας, φωτογραφήθηκαν με τις δασκάλες τους και πήραν τα αναμνηστικά τους, λουλούδια και γλυκάκια.... Δόθηκε η υπόσχεση να συναντηθούμε το 2032...



Την  Τρίτη14/6 επίσης όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Σχολείου ευχηθήκαμε  «καλή συνταξιοδότηση», στην επί 12 χρόνια διευθύντρια του 6ου Δ.Σχ. κα Βάνα Ανθοπούλου. Την κα διευθύντρια τίμησε επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στην απογευματινή εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών.


Από τη νέα σχολικά χρόνια δεν θα είναι πια κοντά μας ως φυσική παρουσία. Θα παραμείνει όμως στις καρδιές και στη μνήμη μας. Θα μας λείψει για την προσφορά της, τη συναδελφικότητα, το αμέριστο ενδιαφέρον της αλλά θα συνεχίσουμε να κρατάμε ως φυλακτό στη μνήμη μας όλες τις όμορφες στιγμές της συνύπαρξής μας στο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου. Την ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει με υγεία και δημιουργικότητα στη νέα της ζωή.



Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους,

μικρούς και μεγάλους!

Ραντεβού το Σεπτέμβριο!

Ευχή όλων μας να είναι καλύτερες οι συνθήκες...