Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα της Γης «ΑΣ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ».

Στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων στην Ευέλικτη Ζώνη, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα καθαριότητας και ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, η Τετάρτη τάξη συμμετείχε  στην περιβαλλοντική - καλλιτεχνική δράση «BINarte» με σύνθημα «ΑΣ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ».









Την δράση οργάνωσε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα της Γης στις 11.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.









Η δράση είχε την υποστήριξη, επίσης, της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας & Αθλητισμού, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, της Δημοτικής Πινακοθήκης-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, του Σωματείου Εικαστικών Λάρισας, της σχολής Μαγείρων του ΟΑΕΔ και των Διευθύνσεων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.









Οι μαθητές της Τετάρτης τάξης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομάδα εικαστικών της πόλης μας να ζωγραφίζουν μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων, καθώς επίσης και να συμμετάσχουν σε θεατρικό παιχνίδι και άλλες δραστηριότητες. Ανταμείφθηκαν με εκπλήξεις και δωράκια.