Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα της Γης «ΑΣ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ».

Στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων στην Ευέλικτη Ζώνη, οι οποίες έχουν σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα καθαριότητας και ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, η Τετάρτη τάξη συμμετείχε  στην περιβαλλοντική - καλλιτεχνική δράση «BINarte» με σύνθημα «ΑΣ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ».








Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Τα δωράκια μας!!!

Έπειτα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προς την εταιρεία "Αιγαίον Αυτοκινητόδρομος Α.Ε." και την κυρία Ειρήνη Ζαβρίδου, παραλάβαμε εκπαιδευτικό εξοπλισμό για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου μας! 








Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης

Ολοι οι μαθητές του σχολείου μας εκκλησιάστηκαν την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στον Ιερό Ναό του Αγ. Αχιλλείου Λάρισας. Στον Μητροπολιτικό Ναό έγινε η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της «Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης».








"Πινόκιο" στο Δημοτικό Ωδείο

Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας με την Παιδική Εικαστική Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 απολαύσαμε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το νέο της έργο, τον "Πινόκιο".








Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας

Την Τετάρτη 30/3/2016 οι μαθητές της Τρίτης τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης μας. 


Η ξενάγηση ξεκίνησε στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος όπου εκεί γνωρίσαμε από κοντά αγγεία και χρηστικά αντικείμενα κατασκευασμένα από πηλό.
 

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Επίσκεψης της Τετάρτης στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 οι μαθητές και μαθήτριες της Τετάρτης τάξης συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους και την Διευθύντρια του σχολείου ταξίδεψαν ως την Καλαμπάκα για να επισκεφθούν το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας.





















Η Πέμπτη τάξη στο ΝΟΗΣΙΣ

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές των δύο τμημάτων της Ε΄Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών NOESIS στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.


Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Η "Ελευθερία" γράφει για το 6ο Δημοτικό Σχολείο

Οι δράσεις του σχολείου μας δεν πέρασαν απαρατήρητες και από την τοπική καθημερινή εφημερίδα "Ελευθερία". Διαβάστε τι έγραψε για το σχολείο μας:



http://www.eleftheria.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/item/109916-%CE%AD%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%C2%AB%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-6%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C.html

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ολοι μαζί μπορούμε...









Αέρας ανανέωσης φυσάει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο. Ολοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μαθητές, γονείς, δάσκαλοι συμβάλλουμε στη μεταμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Για να κάνουμε πιο όμορφο και ευχάριστο τον χώρο που περνάμε αρκετές ώρες καθημερινά... 

Δημοσίευση στο "Larissanet.gr": "Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα"

Δημοσίευση για την επίσκεψη του σχολείου μας στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο με αφορμή την Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας έκανε και το τοπικό site "Larissanet". Ακολουθείστε τον σύνδεσμο για να δείτε την είδηση.

http://www.larissanet.gr/2016/04/04/plimmyrise-paidika-chamogela/

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

"Το παλιό σχολείο" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου οι μαθήτριες και οι μαθητές των Δ'1 και Δ'2 τμημάτων του Σχολείου μας συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, πλημμύρισαν με τα παιδικά χαμόγελά τους το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας με αφορμή τις εκδηλώσεις της «Εβδομάδας Παιδικής Λογοτεχνίας».