Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Εγγραφή μαθητών/μαθητριών στην Α΄Τάξη σχολ. έτους 2020-2021

Από τις Διευθύνσεις των 6ου και 29ου συστεγαζόμενων Δημοτικών Σχολείων ανακοινώνονται τα εξής για την διαδικασία εγγραφής μαθητών/μαθητριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α’ Τάξη του δημοτικού σχολείου για το σχολ. έτος 2020-2021: 

Η συγκέντρωση των δικαιολογητικών για τις εγγραφές στην Α΄τάξη γίνονται από τις 18 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2020, από τις 09.00΄΄ έως 13.00΄΄ καθημερινά.
Λόγω των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν επιτρέπεται η είσοδος γονέων στο σχολείο. Τα δικαιολογητικά θα παραλαμβάνονται από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, από την είσοδο του εστιατορίου. Παρακαλούμε να τηρούνται τα ατομικά μέτρα προστασίας κατά την προσέλευσή σας στο χώρο καθώς και οι αποστάσεις.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1. Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή (απαραίτητο το αντίγραφο ταυτότητας του γονέα που κάνει την εγγραφή και η ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail). (Δίδεται από το σχολείο ή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ ώστε να την φέρετε συμπληρωμένη).

2. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο, (παραλαμβάνεται από τον γονέα από το Νηπιαγωγείο και είναι απαραίτητη)

3. Φωτοτυπία αποδεικτικού στοιχείου από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας τους μαθητή (π.χ. λογαριασμός ΔΕΚΟ). 

4. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) (το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ και να συμπληρωθεί από τον παιδίατρο)

5. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας ή άλλου στοιχείου από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια 

6. Θα χορηγηθεί αίτηση – δήλωση για φοίτηση σε ολοήμερο και πρωινή ζώνη (πρέπει να συμπληρωθεί επί τόπου)

* Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία.
* Οι αλλοδαποί γονείς πρέπει να έχουν Φωτοτυπία Επίσημης Μετάφρασης του Πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού.

Ορια σχολείου

Δείτε και στην ιστοσελίδα της Α/θμιας Δ/νσης Λάρισας τα όρια των σχολείων