Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Πενήντα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στην αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η γιορτή διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε από τα δύο τμήματα της Ε' τάξης με τη συμμετοχή της χορωδίας που αποτελούνταν από τα παιδιά του ΣΤ'1 τμήματος.


 Την επιμέλεια είχαν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων κ. Καραβασίλης Γιάννης (Ε'1) και κ. Αθάνατος Στέφανος (Ε'2) σε συνεργασία με την μουσικό του σχολείου μας κα. Τσοχατζή Ράνια. Παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό της εποχής, αναγνώστηκε από τους μαθητές το χρονικό των γεγονότων και η γιορτή έκλεισε με το θεατρικό απόσπασμα με τίτλο "Οι χουντικοί ξανάρχονται", βασισμένο στο έργο του Αλέκου Σακελλάριου "Οι Γερμανοί ξανάρχονται".





Οι μαθητές και οι μαθήτριες με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ζήλο συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί γονείς-κηδεμόνες και αρκετοί μαθητές των άλλων τμημάτων του σχολείου μας, οι οποίοι επιβράβευσαν με το ζεστό χειροκρότημά τους τα παιδιά για την γιορτή που παρουσίασαν.