Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 11/1/2021

Από τη Δευτέρα 11-1-2021 υποδεχόμαστε και πάλι τις μαθήτριες και τους μαθητές στο σχολείο!

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μαθητές /τριες θα έχουν μαζί τους το έγγραφο μετακίνησης που έχει ήδη χορηγηθεί παλαιότερα για την ταυτοποίησή τους.
Οι γονείς-συνοδοί θα στείλουν SMS με κωδικό μετακίνησης 4 ή μπορούν να έχουν το έντυπο «Βεβαίωση κατ' εξαίρεση μετακίνησης πολιτών»  (Β4) και την αστυνομική τους ταυτότητα. 

Το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης είναι αυτό που ακολουθούσαμε πριν την αναστολή λειτουργίας λόγω COVID-19. Οι τάξεις Α'-Β' προσέρχονται στις 8.05' και αποχωρούν στη 1.05'
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μαθητές και μαθήτριες των Α΄ και Β΄ Τάξεων θα χρησιμοποιούν πλέον την είσοδο της αίθουσας τελετών.

Οι τάξεις Γ'-Δ' στις 8.10' με αποχώρηση στη 1.10' ενώ οι τάξεις Ε'-ΣΤ' στις 8.15 και αποχωρούν 1.15'.
Λειτουργούν επίσης και η πρωινή υποδοχή και το ολοήμερο πρόγραμμα.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ! Να είστε συνεπείς με την προσέλευση & αποχώρηση των παιδιών. Φροντίζετε για την τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων ασφαλείας του ΕΟΔΥ και αποφύγετε τον συνωστισμό στις εισόδους του σχολείου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι εάν κάποιο παιδί νιώθει αδιαθεσία το πρωί ή παρουσιάζει οποιοδήποτε σύμπτωμα που μοιάζει ύποπτο ως περιστατικό COVID-19 καλό είναι να μένει σπίτι του και να επικοινωνείτε με τον παιδίατρο.
Με βάση τα νέα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, αν κάποιο παιδί έχει βρεθεί θετικό ή έχει νοσήσει κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, καλό θα είναι να ενημερωθεί ο/η δάσκαλος / α της τάξης.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.