Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και αγωνία οι μαθητές και μαθήτριες των Β'1 και Β'2 τμημάτων μάς παρουσίασαν τα θεατρικά τους δρώμενα για τη γιορτή των Χριστουγέννων. 
Με φόντο το υπέροχο σκηνικό που φιλοτέχνησε η εικαστικός του σχολείου μας κα Δήμητρα Εξάρχου, ζωντάνεψε η νύχτα της θείας γέννησης. 


Βοσκοί, άγγελοι, αστέρια, μάγοι χόρεψαν και απήγγειλαν με πάθος τα λόγια τους μπροστά στη φάτνη με το θείο βρέφος και τον Ιωσήφ με την Μαρία, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.





















Στη συνέχεια της γιορτής, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, ο Αϊ-Βασίλης είχε προβλήματα... βαρυστομαχιάς! Παράκουσε την γυναίκα του και έφαγε όλα τα φαγητά και τα γλυκά που προορίζονταν για τα παιδιά. 










Πολύς κόσμος κινητοποιήθηκε για να τον βοηθήσει να χωνέψει: νοικοκυρές, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, γιατροί, διατροφολόγοι, γυμναστές, ελαφάκια, ξωτικά... 
Έδιναν τις συμβουλές τους στον Αγιο που έκανε ό,τι του έλεγαν και υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα ακολουθεί τις οδηγίες τους ώστε να μην βαρυστομαχιάσει ξανά...
















Οι μικροί ηθοποιοί με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι σκόρπισαν άφθονο γέλιο στους γονείς αποσπώντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα.







Την όμορφη γιορτή μας συνόδευσαν μουσικά η χορωδία της Ε' τάξης και μαθήτριες της ΣΤ' τάξης με βιολιά και μεταλλόφωνα. 


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2018