Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή




Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου - και πριν την επίδοση της βαθμολογίας α' τριμήνου - οι μαθητές και μαθήτριες των τριών τμημάτων της Δευτέρας τάξης παρουσίασαν σε μια κατάμεστη αίθουσα με πολύ κέφι και ενθουσιασμό το θεατρικό έργο "Ο  Άι-Βασίλης στη φυλακή" , διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους».


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Merry Xmas!!!!

Το  γραφείο των διδασκόντων επισκέφτηκε το καλό μας ...χριστουγεννιάτικο ξωτικό φροντίζοντας να ομορφύνει το χώρο και ν' αλλάξει τη διάθεση των εκπαιδευτικών! 


Το Πάρτυ των Χριστουγέννων

Το πνεύμα των Χριστουγέννων και η καλή διάθεση κατέκλυσε τις τελευταίες ημέρες του χρόνου το σχολείο μας. Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μετέτρεψε την αίθουσα Τελετών σε ντίσκο!!!








Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έγινε στις 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής Μαστοροδήμου Χρύσας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά σε θέματα αναπηρίας και ορθής αντιμετώπισης των συμπολιτών μας με κάθε είδους αναπηρία.
Την Τέταρτη 14 Δεκεμβρίου, την τελευταία διδακτική ώρα, στο σχολείο μας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων και στο πνεύμα των Χριστουγέννων παρευρέθη ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου Πατήρ Αχίλλειος μετά του πατρός Ευαγγέλου ο οποίος αφού τέλεσε αγιασμό ευλογώντας δασκάλους και μαθητές, ανάπτυξε το θέμα «Εκκλησία και κοινωνία, εκκλησία και παιδί, εκκλησία και σχολείο».







Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

"Λίμνη των κύκνων"

Στις 8 Δεκεμβρίου 2016 οι μαθητές των Δ' - Ε- ΣΤ' τάξεων παρακολούθησαν στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας την καταπληκτική παράσταση "Λίμνη των Κύκνων" από την "Μαγική Αυλαία".









Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η ΒΑΒΕΛ στο 6ο Δημοτικό

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου τα παιδιά των Α, Β, Γ τάξεων παρακολούθησαν στην αίθουσα Τελετών του σχολείου μας τη θεατρική παράσταση «Βαβέλ».








Μνήμη Πολυτεχνείου

Στις 17 Νοέμβρη 2016 συγκεντρωθήκαμε μαθητές και γονείς για να τιμήσουμε την μνήμη των εξεγερθέντων φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1974.  Οι μαθητές των δύο τμημάτων της Πέμπτης τάξης ετοίμασαν μια λιτή και συγχρόνως γεμάτη ένταση γιορτή που συγκίνησε όλους στην αίθουσα.