Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ρομπότ εν δράση!

Η Δευτέρα 13 Ιουνίου ήταν μια μέρα γεμάτη δράσεις! Μετά τις αθλητικές δραστηριότητες ήρθε η σειρά των παιδιών που παρακολούθησαν το τμήμα Ρομποτικής στα απογευματινά μαθήματα που οργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας να κάνουν επίδειξη των ρομποτικών τους μηχανημάτων ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.











Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων αλλά και δάσκαλος των παιδιών στην Ρομποτική κ. Κωνσταντίνος Μαργαρίτης παρουσίασε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σε μαθητές, γονείς και δασκάλους τα ρομποτικά δημιουργήματα των μαθητών που φτιάχτηκαν με την δική του καθοδήγηση και βοήθεια.




















Τα παιδιά δούλεψαν σε ομάδες - στις οποίες έδωσαν πρωτότυπα ονόματα - και με οδηγό τη φαντασία τους διαμόρφωσαν την τελική εικόνα των ρομπότ. Είδαμε αεροπλάνα, τανκ, αυτοκίνητα τα οποία έτρεχαν, στριφογύριζαν, "χόρευαν", απέφευγαν εμπόδια σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε όσους παρακολουθούσαν!













Η μέρα έκλεισε με την απονομή στα παιδιά της Εκτης τάξης των αναμνηστικών διπλωμάτων για τη συμμετοχή τους στο σχολικό ποδοσφαιρικό τουρνουά για το "Χαμόγελο του Παιδιού" την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο ΑΕΛ FC ARENA.