Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Καλό Καλοκαίρι!!!!

Με την εικόνα του ανθισμένου (χειμωνιάτικου) Αλεξανδρινού στο διάδρομο του σχολείου μας μέσα στο καλοκαίρι, σας αποχαιρετούμε για τη φετινή σχολική χρονιά! 
Ευχαριστούμε για την υπέροχη χρονιά που περάσαμε και ευχόμαστε καλή ξεκούραση σε όλους μας - δασκάλους, μαθητές, γονείς - και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!!!!


Αποχαιρετισμός της Εκτης

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε η γιορτή αποχαιρετισμού της Εκτης τάξης του έτους 2016-17. 
Φέτος οι μαθητές εξέπληξαν ευχάριστα τους πάντες επιλέγοντας να παρουσιάσουν με επιτυχία απόσπασμα από το «Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ στα αγγλικά! 










Ρομπότ εν δράση!

Η Δευτέρα 13 Ιουνίου ήταν μια μέρα γεμάτη δράσεις! Μετά τις αθλητικές δραστηριότητες ήρθε η σειρά των παιδιών που παρακολούθησαν το τμήμα Ρομποτικής στα απογευματινά μαθήματα που οργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας να κάνουν επίδειξη των ρομποτικών τους μηχανημάτων ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.










Αποχαιρετισμός με παιχνίδια και χορούς

Ο αποχαιρετισμός της σχολικής χρονιάς 2016-17 συνεχίστηκε και την Δευτέρα 12 Ιουνίου. Από το πρωί το προαύλιο του σχολείου μας πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές που ζητωκραύγαζαν , γελούσαν αλλά και ενθάρρυναν τους συμμαθητές τους. 


Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ηρθαν οι μέλισσες...

Ξαφνικά την Παρασκευή 10 Ιουνίου γεμίσαμε μέλισσες!!! Ούτε επικίνδυνες ούτε εχθρικές! Ηταν χαρούμενες, γελαστές, χορευταρούδες και πειραχτήρια!...








Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ενα αλλιώτικο διάλειμμα....

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές μας  την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016. Στη διάρκεια του δεύτερου διαλείμματος ήρθε στο σχολείο μας - μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων - η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων!!!









"Η Αλίκη στη χώρα των εικονικών πραγμάτων"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας διοργάνωσε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα την ετήσια εκδήλωσή του, για την ολοκλήρωση των τμημάτων των απογευματινών δραστηριοτήτων που λειτουργούν υπό την ευθύνη του.











Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, εκπαιδευτικοί και μαθητές το γιορτάσαμε όλοι μαζί στην τελική ημερήσια εκδρομή στον Αμπελώνα, στον φιλόξενο χώρο της γιορτής του κρασιού.


Η Εκτη τάξη πάει Βεργίνα...

Οι μαθητές και μαθήτριες της Εκτης τάξης επέλεξαν στην ημερήσια εκδρομή τους να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας που είναι πολύ κοντά στις Αιγές, την τοποθεσία της αρχαίας πρωτεύουσας της Μακεδονίας.










Από το Νηπιαγωγείο... στο Δημοτικό!

Στο σχολείο μας για μια ακόμη χρονιά υποδεχτήκαμε  τα μελλοντικά "πρωτάκια"! Σύμφωνα και με την επιστημονική καθοδήγηση του σχολικού συμβούλου της 3ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κ. Χριστάκη πιστεύουμε ότι είναι σημαντική η διασφάλιση της ομαλής μετάβασης των νηπίων στο Δημοτικό. 












Συμμετοχή στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο

Κλείνοντας τις φετεινές σχολικές δράσεις, το σχολείο μας πήρε μέρος στις εργασίες του 3ου Μαθητικού Συνεδρίου που έγινε στην Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης μας, την Πέμπτη 12/5/2016. Αυτή τη φορά, εκπροσωπήθηκε από την Tρίτη τάξη.