Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Αποχαιρετήσαμε μια δημιουργική σχολική χρονιά στο σχολείο μας που χάρισε σε όλους μας γνώσεις και εμπειρίες και συγκινήσεις.
Με πολλές εκπαιδευτικές επισκέψεις (π.χ. στο χώρο της Βεργίνας η ΣΤ τάξη), με συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα φορέων, με εκπόνηση ενδιαφερόντων δράσεων στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων (π.χ. «Το κρυμμένο μυστικό της ιστορίας» σε συνεργασία με το Ε.Ε.Π.Ε.Κ., «Το κουτί του ’22-λαογραφικός περίπατος στη Μικρά Ασία» σε συνεργασία με την Ενωση Μικρασιατών «Η Καππαδοκία», το πρόγραμμα «Νόμος-Νομίζω- Νόμισμα» σε συνεργασία με την Alpha Bank) κ.ά. 




Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές και μαθήτριες της Εκτης τάξης με μια συγκινητική  τελετή αποφοίτησης στις 8 Ιουνίου σε αγαστή συνεργασία πάντα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και ένα πάρτυ στις 20 Ιουνίου με τη συμμετοχή όλων μας, μικρών και μεγάλων. Ενα πάρτυ που τα είχε όλα! Χορό, τραγούδι, πυροτεχνήματα!








Αποχαιρετήσαμε και τη συναδέλφισσα Ελένη Κελεπούρη, τη γυμνάστρια του σχολείου μας, που αφυπηρέτησε. Με διάχυτη συγκίνηση της ευχηθήκαμε να χαρεί τα χρόνια ξεκούρασης που έρχονται αλλά και να είναι δεκτική στις νέες προκλήσεις. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!