Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελεστεί  τη  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021  και ώρα 9:30 π.μ.

Οπως ορίζει η τελευταία εγκύκλιος λειτουργίας Φ7/1119089/Δ1/9-9-2021 του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι μαθητές και μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ.

Οι μαθητές/τριες υποχρεωτικά θα φορούν τη μάσκα τους και θα επιδείξουν το αρνητικό αποτέλεσμα του self test στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος και με τη συνοδεία του θα πάνε στις αίθουσες διδασκαλίας. 

Κατ’ εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας το self test θα επιδειχθεί την Δευτέρα και την Πέμπτη. Από τις 20/9 ισχύει η αρχική οδηγία κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Οι γονείς θα παραμείνουν εκτός του χώρου του σχολείου, τηρώντας τις απαιτούμενες προφυλάξεις λόγω του COVID19 (οδηγίες ΕΟΔΥ).

Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 9:30 π.μ. με την παρουσία μόνο των μαθητών της Α΄ Τάξης στην αυλή και στη συνέχεια ο ιερέας θα μεταβεί σε όλες τις σχολικές αίθουσες για τη συνέχιση της τέλεσης του Αγιασμού. 

Παράλληλα θα ανακοινωθεί και η κατανομή των μαθητών/τριων στα τμήματα της Α' τάξης. 

Η αποχώρηση θα γίνει μετά το τέλος του Αγιασμού κατά τις 10:00 με ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων. 

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε γονείς, σε όλους τους χώρους του σχολείου. 

Για τη λειτουργία των επόμενων ημερών θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Σας παρακαλούμε όλους να βοηθήσετε στην ομαλή λειτουργία του σχολείου μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.


Καλή σχολική χρονιά!