Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

"Επίσκεψη του Αη Βασίλη"

Ο Αη Βασίλης ήρθε στο σχολείο μας... Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας διοργάνωσε πάρτι για τους μαθητές κάνοντας face painting, προσφέροντας γλυκίσματα και δώρα στους μικρούς μαθητές.



Χριστούγεννα με Γαλλική Συνταγή...

Στο μάθημα των Γαλλικών φέραμε τα Χριστούγεννα με τις γλύκες γεύσεις της γαλλικής ζαχαροπλαστικής!
Οι μαθητές της Ε' Δημοτικού με δημιουργικότητα και ζωντάνια έκαναν γαλλικές τρούφες Τις γευτήκαμε ακούγοντας γαλλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια!
















Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Προσφορά αγάπης

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας ανταποκρίθηκαν με χαρά στην έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συλλογή τροφίμων για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να μοιραστούν τις μέρες των Χριστουγέννων. Καλές Γιορτές σε όλους!


Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

TΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Γ', Δ' Ε' & ΣΤ' τάξης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το 1° πανευρωπαϊκά «Kινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», στο Πάρκο των Ευχών (Πάρκο Αλκαζάρ) του Δήμου Λάρισας.

"Οδύσσεια" από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλικού Θεάτρου

Ολοι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας την Τετάρτη 4/12 παρακολούθησαν την εξαιρετική παράσταση "Οδύσσεια" από την Παιδική Σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Γιορτή 17ης Νοεμβρίου

Με τη συμμετοχή των μαθητών των τριών τμημάτων της Ε΄ τάξης του σχολείου μας γιορτάστηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου.




                                 
                                             

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

''Ο Φλας και ο Μπακ''

Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "Ο Φλας και ο Μπακ"από τη θεατρική ομάδα "Δίχως Ωμέγα" στα πλαίσια του μαθήματος της θεατρικής αγωγής. Το έργο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μπασδέκη, καθηγήτρια θεατρικής αγωγής του σχολείου μας.




"Μια κάμπια πολύ πεινασμένη"

Η Β΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκε την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης μας για την παρακολούθηση της παρουσίασης του βιβλίου "Μια κάμπια πολύ πεινασμένη" στα πλαίσια του προγράμματος υγιεινής διατροφής.