Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Γιορτή Χριστουγέννων

Με τον πιο όμορφο αλλά και διασκεδαστικό τρόπο έκλεισε το 2018 στο σχολείο μας με τα πραγματικά απολαυστικά θεατρικά δρώμενα που παρουσίασαν τα παιδάκια των Β'1 και Β'2 τμημάτων για τη γιορτή των Χριστουγέννων.










Η διευθύντρια κα Β. Ανθοπούλου καλωσόρισε γονείς και μαθητές στη γιορτή μας, ευχαρίστησε όλους για τη συμβολή τους και τη συμμετοχή στην προετοιμασία της γιορτής και έδωσε τις ευχές της, εκπροσωπώντας και το Σύλλογο Διδασκόντων, για τις γιορτινές μέρες και το νέο έτος 2019.

 






























Η σκηνή γέμισε με βοσκούς, αγγέλους, αστέρια, μάγους που προσκυνούσαν μπροστά στη φάτνη το θείο βρέφος και τον Ιωσήφ με την Μαρία, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.
Κατόπιν ο Αη Βασίλης με τα φασαριόζικα και σκανδαλιάρικα ξωτικά του και τα καλικαντζαράκια αναστάτωσαν ευχάριστα τους συμμαθητές τους, τους δασκάλους και τους γονείς, προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων και εισπράττοντας δυνατά χειροκροτήματα.




 


Στο όμορφο αποτέλεσμα της γιορτής συνετέλεσαν με τη συμμετοχή τους μαθητές και μαθήτριες και άλλων τάξεων. Ως αφηγητές εμφανίστηκαν μαθητές του ΣΤ’2 τμήματος και η χορωδία αποτελούνταν από το Ε’2 τμήμα που συνόδευσε με τραγούδια και μουσικές την επιτυχημένη γιορτή μας.