Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Το Ε'1 πάει Θεσσαλονίκη

Στις 7 Ιουνίου το Ε'1 τμήμα πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Επισκέφθηκε τον Λευκό Πύργο και το Μουσείο Κινηματογράφου.










Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Συμμετοχή στο Speak Lab 2017

Τα δύο τμήματα της Έκτης τάξης του σχολείου μας με υπεύθυνη την κ. Γερμάνη Δέσποινα, καθ. Αγγλικών, συμμετείχαν με άριστες επιδόσεις στον προφορικό διαγωνισμό ρητορικού λόγου στα αγγλικά στο Σχολείο Μπακογιάννη στις 19 και 20/5/2017, παρουσία και του κ. Αντώνη Φραγκούλη, Συμβούλου Αγγλικής γλώσσας Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λάρισας.


Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Αλληλεγγύη στην πράξη!

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια παραδώσαμε τις κούτες με τα καπάκια που μάζευαν όλη τη σχολική χρονιά οι μαθητές και μαθήτριες του 6ου αλλά και του συστεγαζόμενου 29ου Δημοτικού σχολείου.








Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Περίπατος στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας

Τα δύο τμήματα της Τετάρτης τάξης εκμεταλλευόμενα την καλοκαιρία του Μαΐου περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Τον ρόλο του ξεναγού ανέλαβε η δασκάλα του Δ'1 κ. Αρετή Τσίλικα που έχει συμμετάσχει σε σχετικό σεμινάριο.








Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Το Ε'1 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας

Σε συνέχεια του προγράμματος γνωριμίας με το χώρο και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης, το Ε'1 τμήμα του σχολείου μας συνοδευόμενο από τη δασκάλα του, επισκέφθηκε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας".