Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Επιμορφωτική συνάντηση

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο κτίριο των συστεγαζόμενων 5ο και 36ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας διοργανώθηκε επιμορφωτική συνάντηση από τον Σχολικό Σύμβουλο της 3ης Περιφέρειας κ. Ιωάννη Χριστάκη. Η συνάντηση απευθύνονταν στις/στους εκπαιδευτικούς ΠΕ 70 όλων των τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρισας .



Τα θέματα της συνάντησης ήταν:
"Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου – Παιδαγωγικές προτεραιότητες – Διδακτικές επισημάνσεις" από τον κ. Χριστάκη Ιωάννη, Σχολικό Σύμβουλο 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρισας.
και "Παρουσίαση διδακτικών πρακτικών εκπαιδευτικών της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρισας."  
Το 6ο Δημοτικό Σχολείο εκπροσώπησαν η Διευθύντρια κ. Ανθοπούλου Βάνα με την «Διδακτική προσέγγιση του παραδοσιακού παραμυθιού "Ο Κοντορεβιθούλης" και παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού στο πλαίσιο του γλωσσικού μαθήματος» και η υποδ/ντρια κ.  Γουργιώτη Νόνα με την κ. Τσοχατζή Ουρανία, καθ. μουσικής με την παρουσίαση «Μια φορά και έναν καιρό σε ένα μουσικό χωριό».









Στην επιμορφωτική συνάντηση παρουσιάστηκαν επίσης τα προγράμματα: «Βήματα για τη ζωή» από τις Οικονόμου Ελένη, Στεργιανού Σαπφώ, 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.
και «E-twinning Project “Healthy food in my country”» από την κ. Γούτου Ελένη, 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.