Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Γιορτή γαλλοφωνίας

 

Στο πλαίσιο της γιορτής της γαλλοφωνίας οι μαθητές των Ε' και Στ' τάξεων την γαλλικών, επισκέφθηκαν το Γαλλικό Ινστιτούτο,  προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι οι μαθητές παρακολούθησαν σχετική δράση. Ακολούθησε παιχνίδι γνώσεων.










Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

 Από φέτος καθιερώνεται ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας η 4η Απριλίου κάθε σχολικού έτους, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην υλοποίηση δράσεων φιλοζωίας. 

Οι μαθητές/τριες της Α', Β' και Γ' τάξης είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με τον εκπαιδευτή σκύλων κ. Φάνη Ζαδέ ο οποίος, μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών Κλάψα Κατερίνας και Γκρίζου Ελένης, επισκέφτηκε το σχολείο μας. Ο κ. Ζαδές μίλησε με τα παιδιά για τη φροντίδα ενός ζώου, την προσφορά που έχει η επαφή ενός ζώου με τους ανθρώπους και για την ωφέλεια της απόκτησης ενός ζώου.










Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

6ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ

 Το σχολείο μας έλαβε μέρος στο 6ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η μουσικός του σχολείου μας Ράνια Τσοχατζή με τους μαθητές της Δ1 τάξης εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας, παρουσιάζοντας παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια:







Στο παρακάτω βίντεο ακούστε ένα από τα τραγούδια μας!