Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Εισαγωγή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024

Να ενημερώσουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές της ΣΤ' τάξης που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας για το σχολικό έτος 2023-2024, ότι η κατάθεση αιτήσεων για τη συμμετοχή στη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου θα ξεκινήσει από τις 2 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00.

Η αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής υποβάλλεται από τους γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής μας (ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο όπου έχει σταλεί η σχετική εγκύκλιος και η αίτηση.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας είναι

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας


Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Με τις διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκε και το πασχαλινό bazaar που οργάνωσαν οι μαθητές/τριες των ΣΤ'1 & ΣΤ'2 τμημάτων σε συνεργασία με την εικαστικό του σχολείου κα Εξάρχου Δήμητρα με υπέροχες πρωτότυπες δημιουργίες. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση για να επιτευχθεί ο στόχος, να μαζευτούν χρήματα για την αγορά προτζέκτορα.



Η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό του σχολείου
εύχεται σε όλους και όλες
Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα!




Η επέτειος της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης το 1821 γιορτάστηκε στο σχολείο μας με εορταστικές εκδηλώσεις που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν με πολύ μεράκι και φαντασία οι μαθητές/τριες των ΣΤ'1 & ΣΤ'2 τμημάτων με τη βοήθεια των δασκάλων τους κ. Αργυρακούλη Δ. & Καραβασίλη Γ. αντίστοιχα.