Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Γέμισαν πασχαλινά καλαθάκια με καλούδια τα γραφεία των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. "Ένοχοι"... δήλωσαν οι μαθητές του Γ'3 που ετοίμασαν τα υπέροχα καλαθάκια με τη βοήθεια του δασκάλου τους και φρόντισαν να μοιράσουν σε όλους μας. Ευχαριστούμε παιδιά! 

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Επίσκεψη στο εργοστάσιο ¨ΟΛΥΜΠΟΣ" Λάρισας

Στις 27 Μαρτίου 2018 τα παιδιά της Πέμπτης και Έκτης τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της τοπικής Γαλακτοβιομηχανίας (και όχι μόνο) "ΟΛΥΜΠΟΣ".
Ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρείας για την ιστορία της που ξεκινά από το 1965 και συνεχίζει δυναμικά έως τις μέρες μας επεκτεινόμενη συνεχώς σε νέους τομείς και προϊόντα.









Πάμε Μουσείο;

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας "Ταξίδι στον Βυζαντινό πολιτισμό της Θεσσαλίας"  οι μαθητές και μαθήτριες της Πέμπτης τάξης ξεναγήθηκαν στο μουσείο, γνώρισαν την ιστορία, τον πολιτισμό, την τέχνη αλλά και την καθημερινή ζωή της Θεσσαλίας κατά την βυζαντινή εποχή.



















Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η Τρίτη τάξη πάει Μουσείο...

Τα τρία τμήματα της Τρίτης τάξης συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Με χώμα και νερό, ταξίδι μαγικό σε χωριό νεολιθικό"  που σχεδίασε το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.









Τα παιδιά μέσω της ξενάγησης στο χώρο του Μουσείου αλλά και τις διάφορες δραστηριότητες έκαναν ένα νοερό ταξίδι στη Νεολιθική εποχή και ήρθαν σε επαφή με τη ζωή και τον πολιτισμό της.