Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τοπίο στην ομίχλη...

Κυριακή 15/1/2017 ώρα 10.00 π.μ.
Τοπίο στην ομίχλη....








Παγωνιάς συνέχεια...

Σάββατο 14/1/2017 ώρα 14.00 Σε αναμονή των συνεργείων του Δήμου...
Το χιόνι δεν λέει να "εγκαταλείψει" την αυλή μας! Το χάρηκαν βέβαια κάποιοι μαθητές μας που φρόντισαν να φτιάξουν έναν χιονάνθρωπο. 





Ωρα 7.30 μ.μ. Το χιόνι επιμένει...




Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή και 13 (-10 C) Παγωμένο χιόνι σκεπάζει το σχολείο μας.  Περιμένουμε σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεργείο του Δήμου Λαρισαίων να καθαρίσει την αυλή απ' το χιόνι και να ρίξει αλάτι για τον παγετό. Ελπίζουμε μέχρι τη Δευτέρα ο καιρός να είναι σύμμαχός μας ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε στα μαθήματά μας!





Ανακοίνωση Παρασκευής 13-1-2017

Δήμος Λαρισαίων
Θερμοκρασία -19 βαθμών Κελσίου κατέγραψε σήμερα ο σταθμός της ΕΜΥ στη Λάρισα. 
Αυτή την ώρα ο υδράργυρος είναι στους - 6.
Υπ' αυτές τις συνθήκες και για έβδομη συνεχή ημέρα, άνθρωποι βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους παλεύοντας για την αποκατάσταση των προβλημάτων στην πόλη.
 Αξίζουν τον σεβασμό όλων μας

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Παγωνιά!!!

Πέμπτη 12-1-2017 ώρα 10.30 π.μ. -9 C Πανέμορφο παγωμένο ομιχλώδες το τοπίο!









Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και την Παρασκευή 13-1-2017 σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων. Ελπίζουμε ότι τη Δευτέρα 16-1 θα μας επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες να επιστρέψουμε στα θρανία!

Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή- Θα λειτουργησουν κανονικά τη Δευτέρα
Τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Λαρισαίων, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.
Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Λαρισαίων, θα λειτουργήσουν κανονικά

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η χιονόπτωση συνεχίζεται...

Τετάρτη 11/1/2017, ώρα 9.30 π.μ. Ο λευκός επισκέπτης δεν λέει να αφήσει το σχολείο μας! Η ομορφιά του τοπίου συγκλονιστική!




Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κατάλευκο σχολείο!!!

Τρίτη 10/1/2017 ώρα 9.00 π.μ. Πανέμορφο το σχολείο μας καλυμμένο με χιόνι!!!





Η Λευκή Εβδομάδα συνεχίζεται... Με νέα ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων το σχολείο λόγω των καιρικών συνθηκών θα παραμείνει κλειστό.


Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Λαρισαίων την Τετάρτη και την Πέμπτη
Με απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 11 και 12 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/ θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας.
Κλειστοί θα είναι επίσης για δυο ημέρες και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η κακοκαιρία συνεχίζεται...

Το σχολείο μας λόγω του ολικού παγετού και της αναμονής επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων θα παραμείνει και την Τρίτη 10/1/2017 κλειστό.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων:

Κλειστά όλα τα σχολεία στο Δήμο Λαρισαίων την Τρίτη 10 Ιανουαρίου
Λόγω των συνθηκών ολικού παγετού, που επικρατούν στην περιοχή, των προβλέψεων για νέο κύμα χιονοπτώσεων σήμερα το βράδυ και μετά από εισήγηση των προϊσταμένων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εύχονται σε μαθητές και γονείς Ευτυχισμένο το 2017! Να είναι μια χρονιά δημιουργική, παραγωγική, ειρηνική, με υγεία και αγάπη για όλους μας!

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που μας επιφύλασσε όμως η νέα χρονιά, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το σχολείο μας δεν θα λειτουργήσει μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου Λαρισαίων.
Να επισημάνουμε ότι σχολείο είναι καθ' όλα έτοιμο να λειτουργήσει μιας και η κ. Διευθύντρια φρόντισε να ρυθμίσει το θέμα της θέρμανσης πολύ πριν προκύψει το θέμα του παγετού. Μόλις καθαριστεί και η αυλή από το παγωμένο χιόνι, θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε και πάλι τους μαθητές μας! Καλή χρονιά!